Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Benieuwd naar wat wij doen?

Doekendraad.nl levert en installeert alle type schermdoeken, waaronder energieschermen en een verduisteringsdoek. We leveren alle gangbare materialen. Energieschermen leveren o.a. schaduw, warmte en energie op. Bij het installeren en/of renoveren van uw scherminstallatie kunt u ervoor kiezen om gebruikte materialen af te nemen. Wij handelen in gebruikte scherm materialen, profielen, assen, motoren en nog veel meer. De gebruikte producten die wij leveren zijn van goede kwaliteit en zeker geschikt om nog eens gebruikt te worden. Zo zijn we samen duurzaam bezig!

Wat is een schermdoek/verduisteringsdoek?

In bijna iedere kas is wel een schermdoek installatie te vinden. Naast dat een verduisteringsdoek het zonlicht kan weren en de planten beschermt, kan er ook veel energie mee worden bespaart. Doekendraad.nl biedt verschillende type schermdoeken voor onder andere zonwering en het verduisteren van de kas.

Over het algemeen wordt een schermdoek aan de binnenkant, net onder de goot van de kas bevestigd. De teler kan zelf het schermdoek op- of uitvouwen wanneer nodig. Zo kan de teler zelf de teelt sturen.

 

Verduisteringsdoek

Met een verduisterend doek wordt er zoveel mogelijk daglicht buiten de kas gehouden. Het verduisteringsdoek heeft een zwarte onderkant en een witte bovenkant, wat zorgt voor maximale verduistering. Verduisterende schermdoek installaties worden gebruikt om de daglengte te bepalen, wat handig is voor bloemen en planten als de chrysant, kalanchoë en gerbera. Dit soort bloemen en planten bloeien alleen bij bepaalde dag- en nachtlengtes. Door het gebruik van verduitseringsdoeken kunnen deze bloemen en planten het hele jaar door geteeld worden.

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

R.C van Zeijl

Doekendraad.nl kwam zoals wij van ze gewend zijn met een goede offerte en maakte mijn verwachtingen zeker waar!

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Kwekerij Abra bv

De heren hebben zeer net werk afgeleverd bij de renovatie van het scherm in mijn voorste kas. Verder ben ik super begeleid door Ron met de door mijzelf gemonteerde installatie in het achterste warenhuis.

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen