Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Scherminstallaties van doekendraad.nl

Om een optimaal klimaat te creëren in de kas is scherming een belangrijk onderdeel. Een groot voordeel van scherming is energiebesparing en daarmee een beter rendement. De keuze voor dekrolscherming is afhankelijk van het doeleinde voor in de kas. Zoninstraling minimaliseren? Energie besparen of lichtuitstoot beperken? Doekendraad.nl weet u snel een passend advies te geven.

Doekendraad.nl handelt als enige op de markt met gebruikte scherminstallaties. De gebruikte materialen zijn nog in top kwaliteit! Maak zelf de keuze of u gebruik wilt maken van gebruikte schermen. Met nieuwe en/of gebruikte materialen gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u graag en maken een passend voorstel voor dekrolscherming. Ook voor nieuwbouwprojecten kan doekendraad.nl u voorzien van dekrolscherming.

Dekrolschermen van doekendraad.nl

Dekrolschermen zijn er om het klimaat te beheersen en energie te besparen. De dekrolschermen worden tegen de onderzijde van het dek van breedkapkassen gemonteerd. Afhankelijk van de lengte van de kas worden deze aangedreven door een buismotor.

De dekrolschermen kunnen per dekzijde aangestuurd worden en de schermwaarde kan per dekzijde verschillen.

klimaatbeheersing

Energiebesparing

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

Peet Zwink

“Hun Spouwscherm werkt zo goed, dat we gelijk door zijn gegaan met de volgende afdeling”

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Vereijken Kwekerijen

” Het is prettig werken met zo’n betrouwbare Partij”

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen