Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Scherminstallaties van doekendraad.nl

Om een optimaal klimaat te creëren in de kas is kasscherming in de glastuinbouw een belangrijk onderdeel. Een groot voordeel van scherming is energiebesparing en daarmee een beter rendement. De keuze voor horizontale schermen in de kas is afhankelijk van het doeleinde. Zoninstraling minimaliseren? Energie besparen of lichtuitstoot beperken? Doekendraad.nl weet u snel een passend advies te geven.

Doekendraad.nl handelt als enige op de markt met gebruikte scherminstallaties. De gebruikte materialen zijn nog in top kwaliteit! Maak zelf de keuze of u gebruik wilt maken van gebruikte schermen of een nieuw schermdoek voor de kas. Met nieuwe en/of gebruikte materialen gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u graag en maken een passend voorstel voor horizontale scherming. Ook voor nieuwbouwprojecten kan doekendraad.nl u voorzien van horizontale scherming of een passend schermdoek voor de glastuinbouw.

Horizontale schermen kas van doekendraad.nl

Horizontale scherming is de meest voorkomende kasscherming in de glastuinbouw. De schermen hebben zeer positieve effecten voor uw onderneming.

De horizontale scherminstallaties zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een schermdoek voor de kas. Het type scherminstallaties is geheel afhankelijk van de teelt en uw wensen. Met een goed en duidelijk advies van ons, voorzien wij uw kas van een passende scherminstallatie.

De verschillende uitvoeringen: enkelscherm, dubbelscherm, triple scherm en 2 schermen op 1 dradenbed.

Energiebesparend

Zonwerend

Lichtuistootbeperkend

Verduisterend en combinaties

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

R.C van Zeijl

Doekendraad.nl kwam zoals wij van ze gewend zijn met een goede offerte en maakte mijn verwachtingen zeker waar!

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Kwekerij Abra bv

De heren hebben zeer net werk afgeleverd bij de renovatie van het scherm in mijn voorste kas. Verder ben ik super begeleid door Ron met de door mijzelf gemonteerde installatie in het achterste warenhuis.

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen