Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Scherminstallaties van doekendraad.nl

Om een optimaal klimaat te creëren in de kas is scherming een belangrijk onderdeel. Een groot voordeel van scherming is energiebesparing en daarmee een beter rendement. De keuze voor nokafdichting en nokschermen is afhankelijk van het doeleinde voor in de kas. Zoninstraling minimaliseren? Energie besparen of lichtuitstoot beperken? Doekendraad.nl weet u snel een passend advies te geven.

Doekendraad.nl handelt als enige op de markt met gebruikte scherminstallaties. De gebruikte materialen zijn nog in top kwaliteit! Maak zelf de keuze of u gebruik wilt maken van gebruikte schermen. Met nieuwe en/of gebruikte materialen gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u graag en maken een passend voorstel voor nokafdichting. Ook voor nieuwbouwprojecten kan doekendraad.nl u voorzien van nokafdichting.

Nokafdichting en nokschermen van doekendraad.nl

Door scherming in kassen kunnen er temperatuurverschillen ontstaan boven en onder het schermdoek. Boven het scherm koelt het af en deze lucht daalt naar de gevels. Door de koude luchtstroom wordt het constante klimaat in de kas verstoord. Als gevolg van de temperatuurverschillen kan de groei van de gewassen beïnvloed worden door bijvoorbeeld schimmelziektes of ongelijke groei. Door nokschermen te gebruiken kunnen dit soort situaties voorkomen worden. Ook kunnen de nokschermen de groei van het gewas verbeteren en energiekosten verlagen. 

 

Voordelen van nokschermen

Wij denken graag aan de beste oplossing voor uw situatie! Het plaatsen van nokschermen heeft meerdere voordelen:

Vermindert de kouval

Vermindert temperatuurverschillen

Verlaagt energiekosten

Verbetert de groei van uw gewas

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

Peet Zwink

“Hun Spouwscherm werkt zo goed, dat we gelijk door zijn gegaan met de volgende afdeling”

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Vereijken Kwekerijen

” Het is prettig werken met zo’n betrouwbare Partij”

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen