Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Scherminstallaties van doekendraad.nl

Om een optimaal klimaat te creëren in de kas is scherming een belangrijk onderdeel. Een groot voordeel van scherming is energiebesparing en daarmee een beter rendement. De keuze voor rolgevelscherming is afhankelijk van het doeleinde voor in de kas. Zoninstraling minimaliseren? Energie besparen of lichtuitstoot beperken? Doekendraad.nl weet u snel een passend advies te geven.

Doekendraad.nl handelt als enige op de markt met gebruikte scherminstallaties. De gebruikte materialen zijn nog in top kwaliteit! Maak zelf de keuze of u gebruik wilt maken van gebruikte schermen. Met nieuwe en/of gebruikte materialen gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u graag en maken een passend voorstel voor rolgevelscherming. Ook voor nieuwbouwprojecten kan doekendraad.nl u voorzien van rolgevelscherming.

Rolgevelschermen van doekendraad.nl

In de kasgevel, het kasdek en de tussengevel worden rolschermen gebruikt. De rolgevelschermen kunnen meerdere functies vervullen. Ook kan een rolscherm in combinatie met een horizontaal bovenscherm een verbeterde constante temperatuur in de kas realiseren.

Een rolschermsysteem wordt door buismotoren aangedreven. De benodigde inbouwruimte in de kas blijft beperkt bij een rolschermsysteem. Dit komt door de compacte inbouwmaten van de buismotor.

Doekendraad.nl levert complete rolscherminstallaties. Op basis van uw wensen bieden wij het juiste systeem aan.

Zonwerend

Energiebesparend

Verduisterend

Lichtuitstoot beperkend

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

R.C van Zeijl

Doekendraad.nl kwam zoals wij van ze gewend zijn met een goede offerte en maakte mijn verwachtingen zeker waar!

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Kwekerij Abra bv

De heren hebben zeer net werk afgeleverd bij de renovatie van het scherm in mijn voorste kas. Verder ben ik super begeleid door Ron met de door mijzelf gemonteerde installatie in het achterste warenhuis.

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen