Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Scherminstallaties van doekendraad.nl

Om een optimaal klimaat te creëren in de kas is scherming een belangrijk onderdeel. Een groot voordeel van scherming is energiebesparing en daarmee een beter rendement. De keuze voor twingevelschermen is afhankelijk van het doeleinde voor in de kas. Zoninstraling minimaliseren? Energie besparen of lichtuitstoot beperken? Doekendraad.nl weet u snel een passend advies te geven.

Doekendraad.nl handelt als enige op de markt met gebruikte scherminstallaties. De gebruikte materialen zijn nog in top kwaliteit! Maak zelf de keuze of u gebruik wilt maken van gebruikte schermen. Met nieuwe en/of gebruikte materialen gaan wij voor u aan de slag. Wij helpen u graag en maken een passend voorstel voor twingevelscherming. Ook voor nieuwbouwprojecten kan doekendraad.nl u voorzien van twingevelscherming.

Twingevelschermen van doekendraad.nl

Een twingevelscherm kan ingezet worden voor verticale scherming, net als een rolgevelscherm. Een twingevel-scherminstallatie wordt veelal gebruikt om afdelingen van een kas te scheiden en hebben hogere openingen dan rolgevelschermen wanneer deze zijn opgerold. Het is mogelijk om twee verschillende doeken te combineren door middel van een rolbuis die dubbelgroefs is. Om de indeling van uw kas te scheiden kunnen twin scheidings wanden de juiste toepassing zijn.

 

Een twingevel scherm scheidt de kas in twee verschillende delen en kan in een zeer korte tijd geplaatst worden. Door het plaatsten van gevelschermen kan het klimaat binnen de kas gescheiden worden. De twingevelschermen kunnen geplaatst worden om energie te besparen of om te verduisteren. Een ideale en snelle oplossing!

 

Voordelen van twin gevelschermen:

Energie besparen

Verduisteren

Snel geplaatst

Klimaat scheiden

Beoordelingen

Lees hier wat onze opdrachtgevers vinden!

Lees onze beoordelingen

R.C van Zeijl

Doekendraad.nl kwam zoals wij van ze gewend zijn met een goede offerte en maakte mijn verwachtingen zeker waar!

Gebr. v Onselen

Cees en Colin komen hier al jaren en hebben ons altijd naar tevredenheid geholpen!

snelle service en vakmensen

Kwekerij Abra bv

De heren hebben zeer net werk afgeleverd bij de renovatie van het scherm in mijn voorste kas. Verder ben ik super begeleid door Ron met de door mijzelf gemonteerde installatie in het achterste warenhuis.

Kwekerij 't Bleekerven

Cees heeft mij al jaren goed voorzien in de vervanging en renovatie van onze bestaande scherminstallaties. De eerste nieuwbouw is zo naar tevredenheid verlopen dat zij nu ook de volgende fase gaan doen