Betrouwbare partner
Snel een scherpe offerte
Wereldwijde werkzaamheden
Producten rechtstreeks van de producent

Overname Screen4seasons

Met trots kunnen wij melden dat we per 1 januari 2020 www.screen4seasons.nl hebben overgenomen. Vanaf deze tijd opereren wij onder één vlag. Om beide ondernemingen verder te laten groeien is gekozen voor een samenwerking waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Gezamenlijke inkoop en ondersteuning met projecten en service zal zeker zijn vruchten gaan afwerpen. Dezelfde specialisten zijn nog in beeld.

Trots en blij zijn wij met de uitbreiding van specialisten als Paul Barendse en Ron Groenewald.

Voor de service zijn ook de vertrouwde gezichten er nog!

Overig nieuws

Gerrit gaat zich per januari 2021 vestigen in Spanje en zal daar de projecten van doekendraad.nl op zich nemen. Een mooie en uitdagende stap voor Gerrit.

Ons verhaal

Toen Cees na meer dan 35 werken in de glastuinbouw in 2012 DoekenDraad.nl startte had hij als missie betaalbare kwaliteit leveren en het persoonlijk houden. Toen later zoon Colin in de “zaak” kwam is deze missie van DoekenDraad.nl nog steeds hetzelfde als 30 jaar geleden. Scherminstallaties leveren, monteren, renoveren of vervangen tegen een scherpe prijs zonder consessies aan de kwaliteit!

Inmiddels heeft DoekenDraad.nl zich ook gespecialiseerd in grootschalige projecten, zowel renovatie als nieuwbouw

Al sinds 2012 zijn wij een volwaardige en betrouwbare speler op het gebied van scherminstallaties voor de glastuinbouw. Hier zijn wij zeer trots op!

Wij werken duurzaam

Jaarlijks voorzien wij alleen al in Nederland en België minimaal 70 hectare aan scherm renovaties. Deze scherm renovaties zijn van alle soorten en maten.

Doekendraad.nl levert en installeert alle type schermdoeken en levert alle gangbare materialen. Bij het installeren en/of renoveren van uw scherm installatie kunt u ervoor kiezen om gebruikte materialen af te nemen. Wij handelen in gebruikte scherm materialen, profielen, assen, motoren en nog veel meer. De gebruikte producten die wij leveren zijn van goede kwaliteit en zeker geschikt om nog eens gebruikt te worden. Zo zijn we samen duurzaam bezig!

Alleen de beste service

Doekendraad.nl geeft u altijd de keuze om een deel in eigen beheer uit te voeren. Wij begeleiden en ondersteunen het scherminstallatie project volledig. Zo kunt u de kosten laag houden maar ontvangt u wel de service van doekendraad.nl.

 

Nieuwbouwen

Bent u van plan om te gaan nieuwbouwen? Doekendraad.nl kan uw nieuwbouwproject volledig voorzien van de beste scherminstallaties. Wij werken wereldwijd dus twijfel niet om doekendraad.nl in te schakelen bij uw nieuwbouwproject buiten Nederland.

Projecten

Bekijk onze projecten

een kleine greep uit onze gerealiseerde projecten

Hier in dit historische stukje tuinbouw gaan wij gevelschermen monteren

Lees meer

Ruim 10.000 m2 dubbele scherminstallatie met stofvrije aslagers en LS…

Lees meer

ruim 11.000m2 nieuwe installatie met valk systeem en LS doeken

Lees meer

In Berlikum realiseren wij binnenkort 6 ha dubbele scherminstallatie met…

Lees meer

Ombouw van komkommer kas naar selectiebedrijf aardbeien

Lees meer

Voor dit mooie project in Brazilië hebben wij de complete…

Lees meer

hier hebben wij de complete nieuw bouw van trek-duw installaties…

Lees meer

Bij Tuinbouw bedrijf Vink Sion B.V. hebben wij 11 ha…

Lees meer

Bij onze vaste klant R.C van Zeijl hebben wij weer…

Lees meer

Bij kwekerij van der Gaag hebben wij de nieuw bouw…

Lees meer